Felsökning

Felsökning är processen att identifiera och lösa problem med en enhet eller system. Inom mobilreparationstjänster är felsökning en viktig del av att fastställa orsaken till en mobiltelefons problem och att ta reda på vad som behöver repareras. Det kan hjälpa till att spara tid och pengar genom att ge en snabb lösning.

                               Fr. 299 KR                                                                              

Montering av egen reservdel

C4 Phone butiken kommer att undersöka reservdelen och din telefon för att avgöra om de är kompatibla och för att säkerställa att reservdelen fungerar som den ska. Butiken kan också erbjuda dig råd om eventuella andra reservdelar som kan behöva bytas ut samtidigt som den del du har med dig, eller om det finns andra åtgärder som kan behöva vidtas för att säkerställa att din telefon fungerar optimalt.

                               Fr. 299  KR                                                                               

Moderkort Reparation

C4 Phone Kan reparera Moderkortet men det beror på vilken typ av skada som har uppstått. Moderkortet är en av de viktigaste komponenterna i en mobiltelefon och det är komplex och känslig komponent att reparera. Vissa skador på moderkortet kan repareras medan andra skador kan göra det svårt eller omöjligt att reparera.

                               Fr. 1499 KR                                                                                 

Säkerhetskopia (Backup)

C4 Phone kan göra en säkerhetskopia (backup) av data på din telefon, vi använder olika metoder för att säkerhetskopiera data beroende på telefonmodellen och typen av data som behöver säkerhetskopieras. Vanligtvis kan vi säkerhetskopiera din data till  en molnlagringstjänst.

                               Fr. 299 KR                                                                                

Rengörning

C4 Phone kan rengöra smuts som har fastnat i högtalare eller laddportar på din telefon. Smuts som fastnat i högtalare eller laddportar kan orsaka problem med laddning, ljudkvalitet eller högtalareffektivitet på din telefon.

                               Fr. 49 KR                                                                                

en_USEnglish